Finanssystem med Bilag

Sig farvel til reoler med lange rækker af ringbind og arkiverede bilag – vi viser dig her hvordan!

WebFinance med funktionen Bilag, er dit digitale arkiv over dine bilag. Med WebFinance som dit finanssystem, kan du uploade eller e-maile alle dine bilag direkte og tilknytte dem dine posteringer, så postering og bilag hænger sammen.

Du tænker sikkert:

“Det må være teknisk krævende og tage lang tid at lære?” –  Hos WebFinance har vi gjort det nemt og overskueligt for alle. Se hvordan du nemt og hurtigt kommer igang med Bilag i WebFinance med nedenstående korte video:

 

 

Gør din finansbogføring nemmere

Med funktionen Bilag i WebFinance får du hurtigt et godt overblik, når du fx søger i dine finansposter. Her vil det indscannede bilag være tilknyttet posteringen, så du sparer opslaget i bilagsmappen.

Masseupload mange bilag på en gang eller send dem på mail til WebFinance og opbevar dine bilag i bilagsarkivet. Her er de opbevaret i sikkerhed. WebFinance som finanssystem er således både nemt, hurtigt og sikkert.

Får du brug for at hente dine bilag ned på din egen PC, er det selvfølgelig også muligt.

Prøv branchens nemmeste finanssystem gratis

Få adgang til din egen personlige 14 dages prøveperiode, hvor du kan afprøve alle funktioner i WebFinance – uanset om du er nybegynder eller Danmarksmester i regnskab. Det er nemt og hurtigt at komme igang.