Godkendt standardbogføringssystem til effektiv revision

Et bogføringsprogram skal være nemt, gennemskueligt og uden et væld af besværlige skærmbilleder. Du skal nemt og hurtigt kunne udskrive balancer og budgetter. Med den enestående rapportdesigner i WebFinance sammensætter du en årsrapport på rekordtid. Vores mantra er, at det skal være nemt, hurtigt og uhyre enkelt. Vi samarbejder med Wolters Klüwers – hvilket gør årsafslutningen endnu nemmere for dig.

Kom i gang  med dit nye online bogføringsprogram på 5 minutter uden bøvl og besværlige installationer – prøv WebFinance og bliv en glad revisor. Vi har mere end 20 år på markedet og er udviklet i tæt samarbejde med andre revisorer og danske virksomheder.

Produktdetaljer

WebFinance byder på alt hvad du har brug for i et rigtigt bogholderiprogram. Se mere om alt vores funktionalitet nedenfor.

Finans kassekladde
– Simulering af kassekladde
– Udligning (debitor/kreditor)
– Valgfri sortering af kassekladde
– Valgfri indtastningsrækkefølge
– Bogføringsskabeloner
– Ret bogført bilag
– 3 dimensionel bogføring
(f.eks.: sager, afdelinger, sælgere osv.)
– Søgning på bogførte finansposteringer
– Import fra bla. Netbank, Danløn o.s.v.
Finans andet
– Budget
– Momsopgørelse
– Momsafstemning
– 8 typer saldobalancer
– Regnskabsgenerator
– Integration med Magnus Årsafslutning
– Automatisk primotal ved årsskifte
Salg/Debitor
– Flerbruger fakturering
– Flerbruger ordre
– Flerbruger tilbud
– Rykker m. renter og gebyr
– Kontoudtog
– Saldoliste
– EAN faktura via NemHandel
– Udligning / åben post
Varer
– Varekladde
– Lokationer
– Statistik
– Lagerstyring
Generelt
– Valuta
– E-mail
– PDF
– Import / Eksport
– Rapport design
– Daglig backup
– Fri support
– Online via Windows Remote App.
– Log på fra: Windows, Mac, Tablet

Brugergrænsefladen

Brugerfladen giver dig fleksible visninger og søgninger, og du skifter hurtigt mellem skærmbilleder uden brug af mus via logiske genvejstaster. Du lærer hurtigt bogføringsprogrammet via de indbyggede hjælpevideoer og vejledninger i WebFinance.

Bogholderiprogram til revisor

Hvad koster WebFinance?

Micro


129,-

pr. måned


Inkl. 1 regnskab


Op til 500 posteringer pr. år


Telefon & e-mail support

Small


199,-

pr. måned


Inkl. 1 regnskab


Op til 2.000 posteringer pr. år


Telefon & e-mail support

Standard


319,-

pr. måned


Inkl. 1 regnskab


Op til 10.000 posteringer pr. år


Mulighed for tilkøb af op til 4 ekstra regnskaber (25kr/md/stk)


Mulighed for tilkøb af ekstra brugeradgange (119kr/md/stk)


Telefon & e-mail support

Pro


399,-

pr. måned


Inkl. 1 regnskab


Ubegrænset antal posteringer pr. år


Mulighed for tilkøb af ubegrænsede antal regnskaber (25kr/md/stk)


Mulighed for tilkøb af ekstra brugeradgange (119kr/md/stk)


Telefon & e-mail support

Skal du også være kunde?

Bestil WebFinance online bogføringsprogram og bliv en glad revisor. Før du går i gang ringer vi dig op og sikrer at du kommer godt i gang med at anvende WebFinance. Skulle du få behov for hjælp så er vores support naturligvis klar til at tage i mod dig – den er naturligvis inkluderet i dit abonnement..

Glade Revisorer

Hos Sædding Revision ApS har vi benyttet os af integrationen imellem WebFinance og Årsafslutningen i 2 år. Integrationen fungerer glidende og yderst tilfredsstillende. Efter integrationen har vi oplevet en effektivisering i vores arbejdsprocesser, hvilket også har medført en tidsbesparelse.
Morten Haaning

Revisor, Cand.merc.aud., Sædding Revision ApS

Vores samarbejde med WebFinance begyndte i november 2000, og vi og de af vores kunder, der også har valgt WebFinance, er yderst tilfredse med samarbejdet. Det er det mest brugervenlige finansprogram på nettet, som vi har kendskab til. Vi kan varmt anbefale systemet.
Henrik K. Andreasen

Revisor, Nyborg ErhvervsRevision ApS

Vi har anvendt WebFinance til integration til Magnus Årsafslutning i hele 2015. Vi valgte WebFinance, da vi skulle finde tidsbesparelser på renskrift og indberetning af XBRL-regnskaber til Erhvervsstyrelsen. WebFinance er en meget let løsning, og det er virkelig nemt at overføre de færdige data til Magnus Årsafslutning. Vi har hele vejen igennem haft stor glæde af samarbejdet med Webfinance. Alle børnesygdomme – som er uundgåelige med nye programmer – er blevet løst meget hurtigt og effektivt fra deres side. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til WebFinance integration og WebFinance generelt. De er yderst professionelle og kompetente på alle områder, og deres support yder altid en ekstrem høj og hurtig service.
Glenn Raaby

Revisor og indehaver, Vestjydsk Bogføringsbureau ApS

Da jeg startede som revisor i 2001, var økonomisystemet fra WebFinance det bedste på brugervenligheden – og det er det stadig den dag i dag. Især efter de har moderniseret systemet. Det er overskueligt opbygget uden overflødige valgmuligheder,der ofte kun er med til at forvirre brugeren. Mange af vores kunder bruger det til fakturering og bogføring, hvilket kun kræver få klik. Jeg er også særligt glad for WebFinance supportafdeling, der består af to-tre personer, som alle er medejere af firmaet. Når jeg ringer, får jeg altid fat på en, jeg kender, og omvendt.
Klaus V. Pedersen

Revisor, Revision Limfjord

Vi har samarbejdet med Steen, Michael og Thomas igennem mange år. WebFinance/Dateco er indbegrebet af jordnære og effektive mennesker – med fokus af kundernes behov. De har altid tid til dig. En stor del af vore kunder benytter sig af WebFinance, som er et let og meget overskueligt online regnskabsprogram. Deres bankimport er let at tilgå, og der ligger en ikke uvæsentlig besparelse af tid her. Programmet har fokus på det simple, overskueligheden, debet/kredit, altså bogholderiet. WebFinance er ikke svøbt ind i smarte virtuelle interfaces og knapper, som salgstricks, til at få ikke bogføringskyndige ind og bogføre. WebFinance har fokus på enkeltheden, så alle af DEN årsag kan bogføre online. Vores absolutte foretrukne online regnskabsprogram.
Anne Rønn Harlis

Revisor og indehaver, Revisionscentralen ApS

Prøv WebFinance GRATIS i 14 dage.

Udfyld formularen og kom i gang med det samme. Når du har indtastet dine oplysninger modtager du en mail med dine login oplysninger. I mailen finder du også et link til en introduktionsvideo, der hjælper dig i gang med WebFinance.

Vi har udarbejdet en række videoer, der gennem din 14 dages prøveperiode vil guide dig rundt i alle funktioner i WebFinance – uanset om du er nybegynder eller Danmarksmester i regnskab. Får du brug for hjælp undervejs, så er vores support klar til at hjælpe dig.

Glæd dig til at opleve regnskab med frihed.

Tjek din spam mappe hvis du ikke straks modtager en mail fra WebFinance når formularen er udfyldt. Ved tilmelding til demoperiode accepterer du at modtage relevant information vedr. WebFinance på e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Vi tager os naturligvis af teknikken bag dit bogholderiprogram

WebFinance er en 100% dansk udviklet online løsning til bogføring, som du nemt kommer på via din pc, Mac eller tablet – lige meget hvor du er i verden. Du skal bare have en internetforbindelse og logge på – og så er du i gang. Vi tager os af teknik, backup og support samtidig med, at vi naturligvis sikrer, at du altid kører på nyeste version. Det giver dig frihed til at bruge kræfter på det, der skaber værdi i din virksomhed.

Har du brug for en fleksibel IT løsning?

Bruger du kostbar tid på, at alt det der med IT, programmer og licenser? Overlad det til os at holde styr på alt fra word, excel og mail til backup, servere og support. Vi bliver din IT-afdeling, der holder styr på din IT-platform, så du kan bruge din tid på det, der giver mening og værdi. Læs mere om vores løsning på webdesktop.dk