WebFinance - revision med fordele

Som revisor fortjener du et professionelt værktøj – velkommen til WebFinance!

Glade revisorer om WebFinance

Morten Haaning, partner i Sædding Revision, fortæller hvorfor de har valgt WebFinance.
Deltag i vores ugentlige gratis webinarer. Her viser vi blandt andet, hvor let du kan udskrive færdige regnskaber på under 3 minutter.
Tilmeld dig på telefon 76 700 600 eller kontakt@dateco.dk
Hos Sædding Revision ApS har vi benyttet os af integrationen imellem WebFinance og Årsafslutningen i 2 år. Integrationen fungerer glidende og yderst tilfredsstillende. Efter integrationen har vi oplevet en effektivisering i vores arbejdsprocesser, hvilket også har medført en tidsbesparelse.
Morten Haaning

Revisor, Cand.merc.aud., Sædding Revision ApS

Vores samarbejde med WebFinance begyndte i november 2000, og vi og de af vores kunder, der også har valgt WebFinance, er yderst tilfredse med samarbejdet. Det er det mest brugervenlige finansprogram på nettet, som vi har kendskab til. Vi kan varmt anbefale systemet.
Henrik K. Andreasen

Revisor, Nyborg ErhvervsRevision ApS

Vi har anvendt WebFinance til integration til Magnus Årsafslutning i hele 2015. Vi valgte WebFinance, da vi skulle finde tidsbesparelser på renskrift og indberetning af XBRL-regnskaber til Erhvervsstyrelsen. WebFinance er en meget let løsning, og det er virkelig nemt at overføre de færdige data til Magnus Årsafslutning. Vi har hele vejen igennem haft stor glæde af samarbejdet med Webfinance. Alle børnesygdomme – som er uundgåelige med nye programmer – er blevet løst meget hurtigt og effektivt fra deres side. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til WebFinance integration og WebFinance generelt. De er yderst professionelle og kompetente på alle områder, og deres support yder altid en ekstrem høj og hurtig service.
Glenn Raaby

Revisor og indehaver, Vestjydsk Bogføringsbureau ApS

Da jeg startede som revisor i 2001, var økonomisystemet fra WebFinance det bedste på brugervenligheden – og det er det stadig den dag i dag. Især efter de har moderniseret systemet. Det er overskueligt opbygget uden overflødige valgmuligheder,der ofte kun er med til at forvirre brugeren. Mange af vores kunder bruger det til fakturering og bogføring, hvilket kun kræver få klik. Jeg er også særligt glad for WebFinance supportafdeling, der består af to-tre personer, som alle er medejere af firmaet. Når jeg ringer, får jeg altid fat på en, jeg kender, og omvendt.
Klaus V. Pedersen

Revisor, Revision Limfjord

Referencer

WebFinance anvendes i dag af rigtig mange revisorer og bogholdere. Herunder er et lille udpluk af dem.

– Sædding Revision
– Nyborg Erhvervsrevision
– Lidegaard Revision & Rådgivning
– Lønborg Revision
– KT Revision Vejle
– Dansk Firma Revision
– Revision Aalborg
– Revisionscentralen i Thisted
– Revision Limfjord
– Revisionsfirmaet Kurt Pedersen
– K/M Revision
– HR Revision
– Revisionskontoret Fredericia Vejle
– Skoda & Partner
– Vestjysk Bogføringsbureau
– Administrationsselskabet
– LB Bogføring
– Lindevej Bogføring
– og mange andre…

 

 

Hvad koster WebFinance?

Skal du også være kunde?

Bestil WebFinance og bliv en glad revisor. Før du går i gang ringer vi dig op og sikrer at du kommer godt i gang med at anvende WebFinance. Skulle du få behov for hjælp så er vores support naturligvis klar til at tage i mod dig – den er naturligvis inkluderet i dit abonnement..

Prøv WebFinance GRATIS i 14 dage.

Udfyld formularen og kom i gang med det samme. Når du har indtastet dine oplysninger modtager du en mail med dine login oplysninger. I mailen finder du også et link til en introduktionsvideo, der hjælper dig i gang med WebFinance.

Vi har udarbejdet en række videoer, der gennem din 14 dages prøveperiode vil guide dig rundt i alle funktioner i WebFinance – uanset om du er nybegynder eller Danmarksmester i regnskab. Får du brug for hjælp undervejs, så er vores support klar til at hjælpe dig.

Glæd dig til at opleve regnskab med frihed.

Tjek din spam mappe hvis du ikke straks modtager en mail fra WebFinance når formularen er udfyldt. Ved tilmelding til demoperiode accepterer du at modtage relevant information vedr. WebFinance på e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig.