Undgå dårlige betalere med Advokaternes inkasso service integration

WebFinance og Advokaternes Inkasso Service

Med WebFinance og Advokaternes Inkasso Service får du Inkasso Uden Omkostninger!

Sådan undgår du dårlige betalere

Som kreditor er det vigtigt, at du har en fast procedure for dårlige betalere, herunder for fakturering og for hvornår, du sender rykkerskrivelser. En fast og hurtig procedure er med til at forhindre, at inkassosager opstår og letter inddrivelsen i de sager, hvor inkassoskridt er nødvendige.

En god huskeregel er:

– Max 5 dages kredit
– Angiv altid rentestørrelse
– Nøjes med at sende 1-2 rykkerbreve, derved hurtigere inkassobehandling.

Vil du læse mere om kreditpolitik, kan du besøge www.inkassoadvokat.dk. Her kan du gratis hente en e-bog om kreditpolitik.

Advokaternes inkasso service

Hvordan kan WebFinance og Advokaternes Inkasso Service hjælpe dig med dårlige betalere?

Du kender sikkert det med, at det kan være svært at få dine tilgodehavender fra dine debitorer.
WebFinance hjælper dig med at skabe overblik over økonomien i din virksomhed og dermed også eventuelle tilgodehavender hos dine debitorer.

Den stærke integration mellem WebFinance og Advokaternes Inkasso Service, gør at dine inkassosager er i de bedste hænder og behandles af advokater med stor erfaring indenfor området.

Advokaternes Inkasso Service behandler inkassosager ’inhouse’ fra start til slut

Et almindeligt inkassobureau kan behandle inkassosager, men hvis en skyldner gør indsigelser, bliver inkassobureauet nødt til at overgive sagen til en advokat, som kan føre sagen i retten. Advokaternes Inkasso Service derimod følger inkassosagen fra første rykker og om nødvendigt helt til fogedretten. Afviser skyldner kravet, behandler de inkassosagen i retten. De tager både de nødvendige skridt udenfor retten ”udenretlig inkasso” og de inkassoskridt der dækker over den ”indenretlige inkasso”.

Få behandlet dine inkassosager helt uden omkostninger.

Integrationen mellem Webfinance og Advokaternes Inkasso Service har effektiviseret sagsbehandlingen, så du nu kan få dine inkassosager behandlet uden omkostninger. Det er således gratis at trykke på knappen ”send til inkasso”.

Når din inkassosag er sendt, vil skyldner modtage et inkassobrev og en telefonopringning. Indgåelse af afdragsordning med skyldner er også uden omkostninger. Lykkes det at inddrive dit krav, beholder du dit fakturatilgodehavende. Advokaternes Inkasso Service lever af de gebyrer, omkostninger og renter som pålægges skyldner.

Fortsæt sagen i fogedretten til en fast pris eller uden omkostninger

Hvis skyldner trods rykkerbreve, inkassobrev og telefonopringning fortsat ikke betaler, vil du få mulighed for at få sagen indbragt for fogedretten med et betalingspåkrav.

Denne ydelse leverer Advokaternes Inkasso Service til en fast pris på 1.700,- kr. inklusiv moms og retsafgift til staten. Prisen inkluderer også fogedretsmøde samt administration af eventuel afdragsordning med skyldner.

Som et alternativ til fast pris kan du vælge ”No-Risk” modellen, som er uden omkostninger for dig. Vælger du denne model, er det Advokaternes Inkasso Service der betaler retsafgiften. Hvis dit krav inddrives, modtager du 50% af din faktura.

Undgå dårlige betalere med Advokaternes inkasso service og WebFinance

Hvor nemt er det?

Det nye rykker/inkasso modul i WebFinance, er designet med henblik på at forenkle din forretningsgang, samt give dig et godt overblik over dine tilgodehavender.

Her kan du med få klik starte en rykkerprocedure helt ned på fakturaniveau. Rykkere sendes i 3 trin til dine debitorer og overholder selvfølgelig de gældende juridiske regler.

Har du ikke held med den almindelige rykkerprocedure, samarbejder det nye rykkermodul med en af landets bedste advokat Inkasso virksomheder.

Med et enkelt klik sendes sagen til Advokaternes Inkasso Service, så du ikke længere behøver at bekymre dig om dit tilgodehavende.

Se herunder hvor nemt det er:

Brugergrænsefladen

Brugerfladen giver dig fleksible visninger og søgninger, og du skifter hurtigt mellem skærmbilleder uden brug af mus via logiske genvejstaster. Du lærer hurtigt programmet via de indbyggede hjælpevideoer og vejledninger i WebFinance.

Modul til inkassosager i WebFinance